miércoles, junio 15, 2011

Coordinació acampades i 15M

Botigueres i botiguers, polítiques i polítics, companyes i companys; porto dies sentint les vostres veus impacients reclamant les propostes concretes del moviment del 15M; porto dies sentint quan aixecarem l’acampada de les nostres places; porto dies sentint la impaciència de passar a l’acció.

L’acció d’acampar, l’organització intrínseca en comissions, grups de treball, la planificació i organització de reunions, la publicació de les actes, les activitats de formació, la creació de la plataforma àgora, de la web, la presència i comunicació al Facebook, l’organització de xerrades i activitats són alguns dels exemples de tota la feina feta i que s’està fent. En menys de vint dies, hi ha publicades més de quaranta-dues actes amb propostes concretes. A què li diem propostes? Quines són les accions que esperem?

Continúa
No podem pretendre tenir la solució a tots els problemes pels quals seguim indignant-nos. Les institucions polítiques disposen d’estructures consolidades i els atorguem quatre anys i els mitjans i les persones per treballar en les seves accions. En canvi, nosaltres essent un moviment espontani sense estructura preestablerta ens exigim propostes concretes en vint dies?

A les acampades s’està treballant i s’està treballant molt dur. Ho podeu llegir a les actes o hi podeu participar a les reunions. Reunions amb soroll, amb pluja, amb el neguit de l’aparició de la polícia, amb la pressió d’estar en el punt de mira de tota la ciutadania. Ens hem de reconèixer la feina feta en tant poc temps, ens hem de reconèixer que l’autoorganització, que l’estructura horitzontal funciona, ens hem de recordar que només fa vint dies que molts de nosaltres ens coneixem. S’ha fet i s’està fent molta feina.

L’esforç de consensuar desgasta, les pressions internes i externes desgasten. L ’anhel impacient de resultats no poden aturar la marxa espontània de la nostra indignació. Quan deixarem de xerrar i passarem a l’acció ens demanem nosaltres des de dins? Quan deixaran d’okupar les places i faran les propostes es demanen des de fora? A totes aquelles persones que s’ho demanin, les reclamem, volem la vostra participació, volem la vostra energia, les vostres propostes i les vostres opinions, volem la vostra indignació per compartir-la i consensuar-la amb la nostra!

No hay comentarios: